LVT Gulve

LVT Gulve hos Jelu gulvbelægning i Nordsjælland

Hos Jelu Gulvbelægning ApS tilbyder vi LVT gulve i Hillerød, København og Nordsjælland. Med LVT gulve får du et naturtro træ- eller stengulv, som æstetisk bidrager til en smuk indretning. Udover det flotte og realistiske udseende får du også fordelene, som man normalt oplever ved vinylgulve, som f.eks. at det er meget lydabsorberende. På den måde undgår du støjen, som du måske vil opleve ved et almindeligt trægulv. 

Med LVT gulve får du en løsning, hvor både æstetik og brug er i centrum, og som brugerne drager fordel af. LVT er nemlig også meget slidstærkt og er derfor optimalt til familier, institutioner eller andre steder, hvor der er børn, eller hvor der færdes mange mennesker. Til familier egner LVT gulve sig ovenikøbet godt, fordi gulvene er meget lette at vedligeholde.

Alt indenfor gulvbelægning

Gulve, der er nemme at installere

Udover den nemme vedligeholdelse er det også nemt at installere LVT gulvene. Alt i alt er gulvene fordelagtige på flere punkter. LVT gulve, som også ofte bliver omtalt som design vinylfliser, er særligt holdbare, og derfor er der mange, der vælger denne type af gulv. Der er rig mulighed for at vælge imellem de forskellige design vinylfliser, så I kan finde et gulv, der passer til jeres bolig. LVT gulve fås i flere varianter, enten til fuldlimning, looselay eller som vinyl klikgulv. Hvis I har brug for vejledning til valg af fliser eller gulv, så kontakt os gerne. Vi har mere end 35 års erfaring i gulvbranchen, så derfor kan I med fordel tage os med på råd om jeres nye LVT gulve. Kontakt os på telefon 48 21 21 31 eller på [email protected]for at høre hvordan vi kan hjælpe jer med jeres drømme om LVT-gulve.

Ræk ud til os 

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Vil I vide mere om vores LVT gulve eller andre gulvtyper, er du mere end velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. 48 21 21 31 eller send en mail til [email protected], så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt. Vi er placeret i Hillerød, men modtager gerne henvendelser fra kunder fra området ved København og hele Nordsjælland.

Vi tilbyder også gulvtæpper