Tæppefliser til private og erhverv

Jelu gulvbelægning leverer tæppefliser til Hillerød, København og Nordsjælland

Den nye tendens inden for gulve er at få installeret tæppefliser – både på kontoret og i private hjem. Tæppefliser er flotte, funktionelle fliser, som sættes sammen for at dække hele gulvet. Når gulvet er lagt, står du tilbage med et tæppegulv, der er nemt at vedligeholde samt gør et positivt indtryk på dem, der møder det. Når man træder ind i et nyt rum, lægger man hurtigt mærke til gulvet – fordi det er den overflade, man træder på. Man lægger derfor mærke til farverne, renligheden og den behagelige følelse ved at gå på faste, men bløde gulve. Hvis du gerne vil have sådan et gulv, kan du tage fat i Jelu Gulvbelægning: Vi tilbyder et stort udvalg tæppefliser af høj kvalitet, som kan holde i lang tid samt professionelle til at montere tæppefliserne.

Alt indenfor gulvbelægning

En tæppefliser er nemmer at passe på

I modsætning til et gulvtæppe, hvor hele tæppet skal udskiftes, hvis der kommer pletter, har tæppefliser fordele, som gør det nemmere at vedligeholde. Det skyldes, at tæppet er lavet ud af mange fliser, som løbende kan udskiftes; uanset hvor plettede gulvet bliver, gør det ikke noget. Du kan få en af vores montører ud til at udskifte enkelte tæppefliser, der er beskadiget. Når monteringen er færdig, står du tilbage med et gulv bestående af flotte, rene tæppefliser. Det gør det også nemmere at få nye designs ind. Er du ved at være træt af farverne på kontoret eller i hjemmet, kan du kontakte Jelu Gulvbelægning på telefon 48 21 21 31 eller på [email protected] og få helt nye farver ind i rummet. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvilke designs du synes bedst passer ind i de forskellige rum. 

Ræk ud til os 

Få monteret tæppefliserne hos Jelu gulvbelægning

Vi har udelukkende uddannede gulvmontører til at stå for monteringen af vores tæppefliser. Du kan derfor være sikker på, at arbejdet med at lægge tæppefliser altid bliver udført med en professionel tilgang samt med hensyn til den daglige drift. Vi sørger for, at I bliver generet så lidt så muligt under monteringen. Vil du vide mere om vores udvalg af, montering af eller vejledning til at vedligeholde tæppefliser, er du mere end velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. 48 21 21 31 eller send en mail til [email protected], så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt. Vi er placeret i Hillerød, men modtager også henvendelser fra København-området samt hele Nordsjælland.