Gulvtæpper

Gulvtæpper & tæpper i Hillerød, København samt hele Nordsjælland

Hvorfor vælge gulvtæpper?

Hos Jelu Gulvbelægning ApS har vi slidstærke og pæne gulvtæpper til alle formål. Gulvtæpper kan fås i mange varianter og med mange forskellige egenskaber. De kan blandt andet forbedre akustikken og så er de rengøringsvenlige, bløde og fungerer som udsmykning i lokalet. Derudover tilbyder vi væg-til-væg-tæpper.

Vi tilbyder slidstærke og pæne gulvtæpper til alle formål

Anvendeligt til mange formål

Uanset om der er tale om et privat hjem eller en virksomhed, er tæppet en del af det indtryk gæster, kunder og andre får, når de træder indenfor. Derfor er det vigtigt, at man vælger sine tæpper med omhu. Hos Jelu Gulvbelægning ApS har vi mange års ekspertise i alle former for gulvbelægning – ikke mindst tæpper og væg-til-væg-tæpper. Vi har et stort udvalg af tæpper, som passer til alle tænkelige formål. Vi sætter pris på, at kunderne er tilfredse med de tæpper, de har købt og fået monteret af os. Kontakt os gerne på telefon 48 21 21 31 eller på [email protected], for at høre om vores udvalg af gulvtæpper.

Ræk ud til os 

Levering og montering af kvalitets gulvtæpper

Vi har udelukkende uddannede gulvmontører til at stå for monteringen af vores gulvtæpper. Det gør, at arbejdet med at montere dine nye tæpper foregår på en måde, så det generer dig så lidt som muligt, men stadigvæk ender ud i det optimale resultat. På den måde sørger vi for, at I får størst mulig nydelse af jeres nye gulvtæppe.

Vi kører ud i hele Nordsjælland og i København. Hør nærmere på tlf. 48 21 21 31 eller skriv til os på [email protected].

Læs blandt andet om trægulve