48 21 21 31 / jelu@jelu.dk

Vinylgulve

Vi er stolte af, at kunne tilbyde vort store udvalg af vinylgulve og linoleumsgulve fra vores adresse i Hillerød med levering til København og Nordsjælland.  Vinyl er en enestående gulvløsning, da det både er et økonomisk, praktisk og holdbart materiale. Vinylgulve har en lukket overflade uden samlinger og sprækker, og derfor får du et gulv, som er utrolig let at gøre rent.

En lukket overflade

Fordelene ved et vinylgulv er den lukkede overflade uden samlinger og sprækker. Det gør, at vinylgulve er godkendt til vådrum. Den lukkede overflade gør ligeledes, at gulvet ikke suger til sig, hvis der spildes på det. Det gør gulvet rigtig rengøringsvenligt, hvilket er en fordel i både privat og erhvervsmæssig henseende eksempelvis i køkkener, hospitaler eller laboratorier. Du får et gulv med en dejlig blød overflade, som oven i købet er utrolig slidstærk og behagelig at træde på, men samtidigt  kan vinylgulve holde til dagligdagens intense brug. Hvis du søger en anden gulvtype, så leverer og monterer vi også gulvtæpper, trægulve og meget mere.

Superflotte design - Stort udvalg af vinylgulve

Vi er stolte af, at kunne tilbyde vores kunder i Nordsjælland og i København et stort udvalg af vinylgulve, lave priser og en unik mulighed ved, at kunne levere vinylfliser i mange andre størrelser end de få standard størrelser, som findes på markedet. Det sammenholdt med, at vi udelukkende har uddannede gulvmontører ansat, mener vi, gør os til en stærk samarbejdspartner til dit næste projekt.

Vi kører ud i hele Nordsjælland og i København og giver et uforpligtende tilbud. Hør nærmere på tlf. 48 21 21 31 eller skriv til os på jelu@jelu.dk.

vinylgulve

Tidsløst design med vinylgulve