PUR behandling

Skal dit gulv udskiftes, kan en PUR behandling være løsningen. PUR forlænger levetiden på dit gulv og det bliver som nyt.

Fem fordele ved PUR behandling af dit gulv

  1. PUR behandlingen kan klares på få timer og dit gulv bliver utroligt stærkt 
  2. Du kan ændre farven på dit eksisterende gulv med en PUR behandling, i valgfrie farver
  3. Stor slidstyrke, 4 gange så stærk som Epoxy behandling
  4. Nemt at rengøre
  5. Nemt at vedligeholde og renovere

Kun fantasien sætter grænser

Design dit eget gulv

PUR giver dig muligheden for at designe dit helt eget gulv. Alle farvekoder kan bestilles, så du får det udtryk, som du ønsker i din bolig, institution eller virksomhed. Du kan vælge mellem forskellige glanstyper, skridsikkerhedsklasser, mulighederne er mange og det er kun din fantasi, der sætter grænserne. Ønsker du at designe dit gulv med PUR-behandling? Kontakt os i dag  telefon 48 21 21 31 eller på [email protected], for at høre mere.

Ræk ud til os 

PUR gulve

PUR behandling bruges oftest i institutioner og på sygehuse. Det er en stærk og økonomisk løsning og det er yderst hygiejnisk, da det er nemt at rengøre. PUR gulve er også blevet en anerkendt løsning blandt arkitekter, da det giver mulighed for at skabe sammenhørighed mellem gulve, inventar og hele bygningens design.

Uforpligtende rådgivning om PUR gulve

Vi giver gerne uforpligtende rådgivning og tilbud på dit gulvprojekt. Vi har hovedsæde i Hillerød, men tager ud i København og hele Nordsjælland. 

Ring til os på tlf. 48 21 21 31 eller skriv til [email protected] for at høre mere om dine muligheder for dit gulv.