Plankegulve

Vælg plankegulv som dit næste gulv

Smukke trægulve i eg, ask eller douglasgran sætter prikken over i´et i boligen. Vi leverer dit nye plankegulv.

Et massivt plankegulv er det eksklusive valg for dit nye gulv. Vores plankegulve i bl.a. massiv eg, ask, teak, pecan, jatoba eller douglasgran kræver kun lidt vedligeholdelse og er miljøvenlige. De er fremstillet uden brug af lim eller andre giftholdige materialer. Vi anbefaler de utroligt smukke gulve med planker op til 40 cm bredde. Det anvendte træ skoves udelukkende fra dyrkede og vedligeholdte skove. Ønsker du et holdbart gulv med en utrolig høj æstetisk værdi, skal du vælge et massivt plankegulv.

Kun fantasien sætter grænser

Vi kan tilpasse plankegulvet til dit behov

Vi har et meget stort udvalg af plankegulve til konkurrencedygtige priser, og vi kommer gerne ud til dig for at bedømme, hvilken type trægulv. der vil passe bedst til dine lokaler og dit behov. På baggrund af vores vurdering kommer vi med et helt uforbindende tilbud på, hvad det vil koste at lægge et eksklusivt gulv af ægte træplanker i dit hjem eller på jeres kontor eller erhvervsbygning. Ønsker du at høre mere om vores plankegulve? Kontakt os på telefon 48 21 21 31 eller på [email protected].

Ræk ud til os 

Få et tilbud på et plankegulv

Du vil aldrig fortryde valget af et massivt plankegulv. Det naturlige look og tilstedeværelsen af det ægte træ gør det til en sand fornøjelse at gå på disse trægulve. Særligt populære er de såkaldte skibsplankegulve med en bred gummifuge mellem de enkelte planker. Vedligeholdelse og behandling af trægulve er nem. Gulvene behandles med klar olie eller hvid olie. Behandlingen giver et fantastisk skær og beskytter dine trægulve på bedste vis. Vi leverer mondæne trægulve til den helt rigtige lave pris. Stordrift og lave omkostninger sikrer dig Danmarks laveste priser på dette plankegulv i bedste kvalitet.

Vi kører i hele Nordsjælland og i København og giver et uforpligtende tilbud. Hør nærmere om vores plankegulve på tlf. 48 21 21 31 eller skriv til os på [email protected].