Linoleumsgulv

Linoleumsgulve tilbydes i Hillerød, København samt hele Nordsjælland

Her er hvorfor det er en god ide at vælge et linoleumsgulv.

Linoleum er et 100% naturprodukt i stil med træ. Det giver derfor en behagelig overflade at træde på, også med bare tæer for de mindste. Fordelene ved linoleum er mange, hvilket også er grunden til, at linoleum er blandt de mest anvendte gulvtyper. De henvender sig både til erhverv, privat og det offentlige, da linoleum er et slidstærkt gulv, som ikke kræver afslibning eller gulvrensninger. Det kræver ikke anden vedligeholdelses end en jævnlig rengøring.

Alt indenfor gulvbelægning

Kun fantasien sætter grænser

Ved et linoleums gulv kan du lade fantasien få frit løb. Vi tilbyder linoleum i mange forskellige mønstre, farver og størrelser. Ikke engang standard størrelserne fra fabrikkerne er en begrænsning for os, da vi som de eneste i Danmark har investeret i en maskine, som kan beskærer linoleumsgulve i alle de størrelser, som du ønsker. Det giver mulighed for en langt større grad af kreativitet ved køb af linoleumsgulv igennem os i Hillerød. Kontakt os på telefon 48 21 21 31 eller på [email protected].

Ræk ud til os 

Dit næste gulv i linoleum

Vi leverer og monterer jævnligt linoleumsgulve i Nordsjælland og i København, da linoleum er en økonomisk og holdbar løsning, som giver et utal af visuelle muligheder, især med vores flisestansnings maskine. Vi leverer linoleumsfliser til både erhverv og private.

Kontakt os på  tlf. 48 21 21 31 eller [email protected] for mere information om dit næste linoleumsgulv.