Køkkengulve

Stort udvalg tilbydes i Hillerød, København samt Nordsjælland

Hos Jelu Gulvbelægning har vi mange års erfaring med at lægge nye køkkengulve. For både private og erhverv monterer vi ofte køkkengulve. Du kan være sikker på, at vi leverer et kvalitetssikret resultat – hver gang. Du har derfor garanti for at få leveret et ordentligt stykke arbejde, når du kontakter Jelu Gulvbelægning.

Vi har altid øje for detaljen, fordi vi ved, hvor stor betydning de små detaljer har for slutresultatet. Vi tilbyder gulvbelægning af høj kvalitet, hvor vi naturligvis tager udgangspunkt i dine ønsker og krav til et kommende køkkengulv. Det er ofte i forbindelse med ombygning, renovering, til- eller nybygning, at man har brug for en tillidsfuld fagmand til at montere køkkengulve.

Her står vi gerne til rådighed, så du kan være tryg igennem hele processen – velvidende om, at vi sørger for korrekt montering af dit nye gulv.

KOMPETENT OG ERFAREN GULVLÆGGER TIL KØKKENGULVE I HILLERØD

Højt serviceniveau; Sparring under hele gulvprojektet

Det kan være meget svært at bestemme, hvilken slags gulv der er mest passende til det nye køkken. Køkkenet er for mange i dag et af de mest populære rum i huset, og derfor spiller materialevalget også en stor rolle. Materialet har påvirkning på alt lige fra rummets udtryk til akustikken og graden af vedligeholdelse. Skal vi hjælpe dig med jeres køkkengulv?  Kontakt os på telefon 48 21 21 31 eller på [email protected].

Ræk ud til os 

Hos Jelu Gulvbelægning tilbyder vi bl.a. følgende typer af køkkengulve:

Vi trækker på vores mange års erfaring, når vi rådgiver dig til det helt rigtige gulv til dit køkken. Hos Jelu Gulvbelægning tilbyder vi mere end godt håndværk. Vi tilbyder en fagmand, der følger opgaven til dørs og er til rådighed gennem hele processen.

Vi leverer og monterer gulve i hele Nordsjælland fra vores geografiske placering i Hillerød, så tøv ikke med at kontakte os.

Kom i kontakt med os

Få professionel hjælp til køkkengulve i Nordsjælland

Gulvbelægningen i køkkenet kan godt være en stor udfordring – det ved vi godt. Derfor skal du heller ikke være i tvivl om, at vi tager os den nødvendige tid til at beslutte den mest optimale form for gulvbelægning til køkkenet. Alle montører hos Jelu Gulvbelægning er professionelle og faglærte gulvmontører.

Ligegyldigt om du kontakter os på baggrund af et nyt, stort køkkengulv, der skal lægges i en institution eller et mindre køkkengulv til dit sommerhus – så klarer vi opgaven uanset omfang. Vi gør også altid meget ud af at give dig den bedste oplevelse, så du er tryg ved vores gulvbelægning.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores lægning af køkkengulve eller andre af vores ydelser. Fang os på tlf. 48 21 21 31 eller via [email protected]. Vi sørger for at vende tilbage til dig hurtigst muligt, når du kontakter os via mail.