Trægulve

Trægulve er en naturlig og miljørigtig løsning

Et flot trægulv giver et helt rum karakter og skaber et behageligt inde miljø. Det er tydeligt at mærke, at et ægte trægulv giver en beroligende følelse til rummet. Vi tilbyder både massive trægulve eller de mere økonomiske lamelgulve og alt andet derimellem fra vores base i Hillerød. Vi har helt sikkert et trægulv, som kan passe til dit lokale. Vores udvalg omfatter blandt andet eg, ask, teak, pecan, jatoba og douglasgran. Der er et stort udvalg af alt fra 40 cm. brede planker til skibsgulve med gummefuger imellem. Vi møder gerne op hjemme ved dig, besigtiger projektet, og giver vejledning vedhjælp af vores uddannelse og vores erfaring.

Trægulve er en naturlig og miljørigtig løsning

Nyt gulv i mange år

Alle vores gulvmontører er uddannede, så du er sikker på, at monteringen er på samme høje niveau som gulvet. Et trægulv kan ikke blive som ønsket, hvis monteringen ikke er i top, uanset gulvets kvalitet. Trægulve er ufatteligt holdbare, og kan holde i rigtig mange år, hvis man blot vedligeholder gulvet jævnligt. Det kan være vask og eventuelt en oliering af gulvet. Yderligere har man mulighed for ved de massive trægulve, at få gulvet slebet. Det gør at dit gulv kan være som helt nye selv mange år efter at det er blevet lagt. Ønsker du hjælp til at finde dit nye trægulv? Kontakt os på telefon 48 21 21 31 eller på [email protected].

Ræk ud til os 

Uforpligtende tilbud på trægulv

Få en erfaren gulvlægger til at kigge på dit ønskede projekt. Vi har mange års erfaring med forskellige trægulve og vi kan klare de fleste opgaver. Hos Jelu Gulvbelægning har vi installeret trægulve i Hillerød, København samt store dele af Nordsjælland.

Hør nærmere på tlf. 48 21 21 31 eller skriv til os på [email protected]. Vi sørger for at alle henvendelser bliver læst senest førstkommende hverdag.

Læs her om parketgulve

Læs her om plankegulve