Erfaren gulvlægger i Hillerød og København

Professionel gulvlægger i Nordsjælland

Hos Jelu Gulvbelægning tilbyder vi at stå for lægning af gulv for både private, erhverv og det offentlige. Vi er professionelle gulvmontører, der har mere end 38 års erfaring inden for branchen. Du kan derfor med fordel kontakte os, hvis du eller dit erhverv trænger til nye gulve – eller det gamle gulv skal renoveres.

Uanset om der er tale om renovering eller lægning af nyt gulv, står vi hos Jelu Gulvbelægning klar til at hjælpe. Vi er stolte af at kunne sige, at vi udfører og tilbyder alt inden for gulvlægning af alle materialer. På den måde kan nemt finde frem til netop det gulv, der passer til dit hjem, din virksomhed eller erhverv.

Alt indenfor gulvbelægning

Få det gulv, der passer netop dine behov

Når du skal have et nyt gulv lagt, er det vigtigt, at du får lige netop den type, der passer til bygningen. Gulvet spiller en stor rolle for helhedsindtrykket af rummet, men det kan godt være svært at vurdere på egen hånd, hvordan gulvet vil tage sig ud.

Her står vi gerne til rådighed for dig som gulvlægger og kommer med professionel vejledning, så du får valgt det helt rigtige gulv. Gennem hele processen lægger vi stor vægt på kvalitet, og vores gulvmontører er passionerede efter at give dig det bedste resultat.

Derfor kan du trygt kontakte ostelefon 48 21 21 31 eller på [email protected], hvis du befinder dig i Nordsjælland, herunder Hillerød, hvor vi er placeret. Vi varetager, som sagt, alle typer af gulvlægning, så tøv ikke med at kontakte os.

Få et uforpligtende tilbud

Veludført håndværk i hele Nordsjælland

Som professionel gulvlægger varetager vi forskellige arbejdsopgaver for kunder overalt i Nordsjælland. Vi tilbyder bl.a. lægning af trægulve, vinylgulve, linoleumsgulve og gulvtæpper. Vi klarer derfor både de større og mindre opgaver.

Ved gulvlægning er det vigtigt, at det bliver lagt ordentligt og efter de gældende regler første gang. Netop det kan vi garantere hos Jelu Gulvbelægning. Vi har bred erfaring med f.eks. lægning af gulve i vådrum, som stiller store krav til gulvlæggeren. Vi er de eneste i Nordsjælland, der er medlem af Gulvbranchens Vådrumskontrol, som er en yderligere garanti for et veludført stykke arbejde.

Processen

Inden, under og efter gulvlægningen

Det er vigtigt for os, at vi er til stede for dig både inden, under og efter gulvlægningen. Vores mission er at give dig den allerbedste oplevelse igennem hele processen. Derfor står vi til rådighed for dig, så vi ud fra dine behov kan finde frem til den bedste gulvløsning.

Når du vælger Jelu Gulvbelægning, kan du være sikker på, at du får et tilfredsstillende resultat, som lever op til dine forventninger. Vores høje faglighed afspejler sig i vores arbejde, som er kendetegnet ved høj kvalitet.

Kontakt os gerne i dag

Vælg Jelu Gulvbelægning som din gulvlægger

Vil du vide mere om vores gulvlægning, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. 48 21 21 31 eller skriv en mail til [email protected], så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste gulvprojekt.

Skal vi lægge jeres køkkengulv?