Parketgulve

Parketgulve tilbydes i Hillerød, København og hele Nordsjælland

Træsorten

Hos Jelu Gulvbelægning tilbyder vi at levere og montere dit parketgulv i Hillerød, København samt i hele Nordsjælland.

Hvis du først har besluttet dig for et parketgulv, er næste skridt at overveje træsorten. De forskellige træsorter har forskellig hårdhed, farve, varme og mønster. Vi har et stort udvalg af forskellige sorter, eksempler på disse sorter kunne være eg, ask, teak, pecan, jatoba eller douglasgran. Du er altid velkommen til at kontakte os i Hillerød for at høre mere om de forskellige træsorters egenskaber. Søger du et mere ensartet udtryk end parketgulve, så kan du overveje et plankegulv.

Sæt dit eget præg på gulvet

Typerne af parketgulve

Parketgulv giver dig mulighed for, at du kan sætte dig eget præg på gulvet. Når træsorten er valgt, skal der tages stilling til, om gulvet skal være massivt eller lamel, og hvilke mønstre det skal ligges i. Det kan lægges på mange forskellige måder helt fra de enkelte parallelle parketter til det elegante sildebensmønster. Vi har ekspertise inden for levering og montering af alle typerne. Skal vi hjælpe dig? Kontakt os i dag på telefon 48 21 21 31 eller på [email protected]

Ræk ud til os 

Et gulv til resten af livet

Hvis du vælger et parketgulv af en god kvalitet, kan du med den korrekte vedligeholdelse i form af den rette rengøring og oliering have et smukt gulv i rigtig mange år. Især vores massive parketgulve har en lang levetid, da de kan slibes ned, hvis de begynder at se slidte ned efter mange års brug.

Uforpligtende opmåling

Vi møder gerne uforpligtende op, besigtiger projektet, måler og tager en snak med dig om dit kommende gulv i hele Nordsjælland, Hillerød og i København. Vi laver også opmåling til at gulvtyper, som for eksempel gulvtæpper, vinylgulve og PUR gulve.

Ring til os på tlf. 48 21 21 31 eller skriv til [email protected] for at høre mere om vores udvalg af parketgulve.