Flisestans

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en helt ny mulighed.

Stansning af linoleums– og vinylfliser i langt flere størrelser end de få der findes som standard fra belægningsproducenterne.

Flisestans i Hillerød, Nordsjælland og København

Uddrag af pressemeddelelse

Jelu Gulvbelægning i Hillerød har investeret i  en maskine, der kan udskære gulvbelægninger i de størrelser, kunderne måtte ønske. Maskinen er den eneste af sin art i Danmark.

Det, der tidligere var en umulighed, bliver nu muligt. Vi har anskaffet os en særlig stansemaskine, der bruges til udskæring af flisebelægninger i vinyl og linoleum. Det specielle ved maskinen er, at den kan udskære gulvbelægninger i stort set alle de størrelser, som kunderne måtte ønske, hvilket i Danmark er ganske unikt. Ønsker du rådgivning om flisestans? Kontakt os på telefon 48 21 21 31 eller på [email protected].

Ræk ud til os 

Få hjælp til dit gulv

Investeringen åbner op for en langt større grad af kreativitet og virkeliggørelse af egne ideer, når der skal lægges ny belægning på gulvene både privat og i virksomheder. I dag findes der således kun få standardstørrelser i linoleums- og vinylfliser. Alle andre mål har været umulige at udfærdige.

Læs hele pressemeddelsen