Vores Garantiordning

Jelu Gulvbelægning ApS er som medlem af Gulvbranchen, der samtidig er medlem af Dansk Byggeri som er omfattet af Byg Garanti. Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri.
Når du vælger en håndværker, der er medlem af Dansk Byggeri, sikrer du dig samtidig Dansk Byggeris 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygning-, ombygning-, reparation- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter.

Medlem af Gulvbranchen og Dansk Byggeri

Garantiordningen koster ikke ekstra

.. men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 100.000 kr. incl. moms. Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til

Dansk Byggeri’s Klage- & Ankenævn. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum – penge, du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.

Vær på den sikre side – Få dit projekt udført professionelt af Jelu Gulvbelægning ApS, som er medlem Dansk Byggeri.

Garantiordningen dækker alle vores ydelser indenfor gulvlægning:

Linoleumsgulve | Vinylgulve | Gulvtæpper | Trægulve | Flisestans | PUR Gulve